Nest planning

1 november 2022 zijn de pups uit het nestje van Kyra x Loki geboren. Ga naar de galerij van Kyra x Loki voor alle foto’s.

Dany x Noah pups (21) (Copy)Tamaskan puppy’s

Wij zijn als fokker aangesloten bij de Nederlandse Tamaskan Club, dit betekent onder andere dat we fokken volgens de regels en fokreglement van de NTC.

Mocht u interesse hebben in een Tamaskan puppy, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Procedure:
Nadat u met ons contact heeft opgenomen, zal er per mail gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen, voor de beste match. U komt hierna op de wachtlijst. Als de pups geboren zijn krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor een pup. Er dient dan een aanbetaling te worden gedaan.
De pups krijgen als ze ongeveer 6 á 7 weken zijn een karaktertest, zodat ze goed gekoppeld kunnen worden aan de nieuwe eigenaar. Dit betekent dat u niet zelf een pup kunt uitkiezen. We zullen uiteraard wel zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeur. Mocht er geen goede match kunnen worden gemaakt, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanbetaling terug.

IMG_1876 (Copy)De eerste 8 weken

Onze pups zullen opgroeien in een huiselijke omgeving, zodat zij gesocialiseerd worden. Zo kunnen zij wennen aan de stofzuiger, “vreemde” mensen, enz.
De pups zullen een keer langs de dierenarts gaan voor hun entingen en chip, verder zal er DNA worden afgenomen. Het DNA wordt opgestuurd naar Embark. Hieruit volgt een uitgebreid profiel, waarin de kenmerken terug te zien zijn, welke genen zijn overgedragen en er wordt getest op verschillende erfelijke ziekten.
Rond de 6 á 7 weken zal er een karaktertest plaatsvinden en kunnen de combinaties gemaakt worden tussen de puppy’s en de nieuwe eigenaren.